Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین پس از چند افت و خیز قیمتی در بازار خودرو، امروز دوشنبه ۷ مرداد ۹۸ محصولات ایران خودرو تا پنج میلیون تومان گران تر شدند. این در حالی است که محصولات دیگر شرکت‌ها هم رشدی چهار میلیون تومانی را تجربه کردند ولی پراید امروز یک میلیون تومان ارزان شد.

آن طور که برخی رسانه ها خبر می دهند، قیمت انواع محصولات امروز باز هم رشد کرد و به طوری که تمام محصولات این بنگاه حداقل تا سه میلیون تومان افزایش یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مهم بیانگر آن است که خودروسازان به قیمت ارزان راضی نمی شوند. در همین رابطه پژو پارس سه میلیون تومان گران تر شد تا ۹۵ میلیون تومان مبادله شود. حال آن که قیمت مصوب این محصول پیش تر ۷۸ میلیون تومان در نظر گرفته شده بود. پژو ۲۰۷ رکورد بالاترین افزایش قیمت امروز را شکست و از ۱۱۶ میلیون به ۱۲۱ میلیون تومان افزایش یافت. مدل اتوماتیک ۲۰۷ نیز به ۱۶۳ میلیون تومان رسیده است.

قیمت پژو ۴۰۵ با افزایش یک میلیون تومانی، ۷۴ میلیون تومان به فروش رسید و سمند در حالی که دیروز ۸۵ میلیون تومان بود یک میلیون تومان افزایش یافت. این میان پژو ۲۰۶ مسیر دیگری پیمود و امروز افزایش قیمت نداشت. از سوی دیگر در حالی که قرار بود خودروی دنا پلاس با قیمت ۹۰ میلیون تومان که مصوب کارخانه‌ای بوده مبادله شود امروز در بازار ۱۷۳ میلیون تومان فروش رفت.

تیبا صندوق د ار ۲۰۰ هزار تومان ارزان شد و در مقابل تیبا ۲ با قیمت ۵۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروخته می شود. انواع پراید نیز حدود یک میلیون تومان کاهش یافتند. پراید وانت البته با افزایش ۴۰۰ هزار تومان، ۴۴ میلیون تومان قیمت گذاری شد.

فرارو در گزارشی در این باره نوشت:  قیمت روز ام وی ام  X۲۲ در بازار تقریبا شش میلیون کمتر از قیمت مصوب کارخانه است.ام وی ام  X۲۲ دنده‌ای در بازار ۱۵۴ میلیون تومان فروخته می‌شود و این در حالی است که مدیران خودرو قیمت این محصول را ۱۶۲ میلیون تومان در نظر می‌گیرد. همچنین خودروی ام وی ام  X۲۲ اتوماتیک در بازار حدود ۱۸۹ میلیون تومان قیمت دارد و از قیمت کارخانه شش میلیون ارزان‌تر فروخته می‌شود.  

قیمت روز جک S۳ در بازار با دو میلیون تومان افزایش به ۱۹۰ میلیون تومان رسیده است. جک S۵ سه میلیون تومان گران شده و امروز با قیمت ۲۶۹ میلیون تومان در بازار فروخته می‌شود. بیشترین افزایش قیمت در بین انواع مدل جک به جک J۴ اختصاص دارد که با افزایش چهار میلیونی به ۱۴۳ میلیون تومان رسیده است. این مورد باعث شده اختلاف قیمت کارخانه و بازار برای این محصول کاهش پیدا کرده و به حدود هفت میلیون تومان برسد.

۲۲۶۲۲۸

کد خبر 1284662

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: خودرو خودروسازان بازار خودرو واردات خودرو ایران خودرو باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر ایالات متحده آمریکا باشگاه استقلال تیم ملی فوتبال ایران محمدعلی نجفی قوه قضاییه سازمان صدا و سیما استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۶۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران  جوان، قیمت کنونی هرکیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین  ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه ها و قصابی ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات  روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود. گفتنی است با توجه به زایش های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازارهای هدف وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳